Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Alább találhatók a Gyakran Ismételt Kérdések. Ha további kérdéseid lennének chatelj velünk WhatsApp-on.

Gyakran Ismételt Kérdések Tartalomjegyzéke:

Google Ads HirdetésekFacebook Ads HirdetésekKözösségi Média MenedzsmentGoogle CégemWeboldal / Webárúház KészítésFizetési Lehetőségek

Facebook Ads Hirdetések GYIK

Magyar és Angol nyelven is elérhetők a reklámozási szolgáltatásaink.

Nem, csak a célzott forgalmat, kattintásokat és megtekintéseket tudjuk garantálni. A vásárlóerő csak a látogató kezében van, és nem ellenőrizhető. Az értékesítés függ a céloldaltól, a termékétől / szolgáltatásától, az árképzéstől, a konkurenciától és más marketingváltozóktól.

A hirdetési kiadások elkülönülnek a szolgáltatási díjunktól. A napi / havi költségvetést nem tartalmazzák a csomagjaink.

Alaphelyzetben nem készítünk. Az általad megadott képeket / videókat használjuk fel. Ha fotóid nem felelnek meg a hirdetési kritériumoknak, akkor felár ellenében létrehozhatunk olyan képeket, amelyek már megfelelően fognak működni.

Politika, MLM, Affiliate marketing, Dropshipping és bármi, ami sérti a Facebook hirdetési irányelveit. Jogunk van megtagadni a szolgáltatás, ha nem érezzük magunkat kényelmesen a kiválasztott területen.

Készítünk helyi, regionális, nemzetközi, és globális hirdetéseket is.

Igen, rugalmasak vagyunk. A kapcsolatfelvételi oldalon keresztül tudsz nekünk írni. Keress bizalommal. 

Közösségi Média Menedzsment GYIK

Magyar és Angol nyelven is elérhetők a reklámozási szolgáltatásaink.

Igen, a nagy kereslet miatt a csomagjaink már tartalmazzák a képaláírásoakt.

A bejegyzéseket különböző szoftverek segítségével ütemezzük és az adott időpontban a szoftver teszi közzé majd a bejegyzéseket. 

A rendelés leadásától számított 3-5 munkanapon belül veszi kezdetét a szolgáltatás.

Google Cégem GYIK

Aggodalomra semmi ok! Segítünk neked profilod legális létrehozásában és hitelesítésében.

Nem, nem hozunk létre Google Cégem profilokat fizikai cím nélkül. Kérünk, ne rendelj, ha nincs fizikális címed.

Sajnos nem leszel az elsők között csak ezzel a szolgáltatással, viszont nagyban növeli az esélyeidet, hogy a jövőben az elsők közt lehess. Az, hogy a Google Top-ba kerüljön a weboldalad egy sokrétű és hosszú folyamat. Szükség van a megfelelő Technikai és oldalon kívüli keresőoptimalizálásra (SEO), az oldal megfelelő kialakítására, de tény ami tény, a Google egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Google Cégem profilok pontozására, így jó eséllyel a rangsorolást illetően ez a legfontosabb faktor.

Weboldal / Webáruház Készítés (GYIK)

Igen, több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezünk a WordPress webtervezésében, és már több mint 5 éve a Weebly platformon is jelen vagyunk.

Igen, szinte mindent testreszabhatunk. 

Természetesen! Olyan régóta kanyargunk a SEO világában amilyen régóta weboldalakat készítünk. Miután lezártuk a weboldal / webárúház projektedet szívesen segítünk a SEO-zásban is. 

Igen, sőt bíztatunk is téged erre! Így egy kerekebb képet kapunk az elképzeléseidről és kitudjuk találni, hogyan végezzük el a leghatékonyabban a munkálatokat.

Fizetési Lehetőségek

Elfogadjuk a legtöbb nagy hitel / bankkártya típust, (Master Card, Visa, VISA Elektron, Maestro)  illetve van lehetőséged PayPal-t is használni valamint újonnan elérhető az Apple Pay-es fizetési lehetőség is. Természetesen banki átutaláson keresztül is rendezhetők a tranzakciók.

NEUNER-WOLF Digital Solutions