Honlap készítés

Honlapkészítés

Elég a Facebook is. Tényleg így gondolod? 
 
Leírjuk miért nem elég csak a Facebook oldal. 
Egyre többen keresnek az interneten termékeket, szolgáltatásokat és vállalkozásokat. (Lehet, hogy a tiéd az adott formájában még nem is található meg a neten, vagy a keresési találatokkor hátra rangsorol a keresőmotor…) Vállalkozásod a már meglévő ügyfeleid körében hitelesebbé válik, illetve az új, potenciális ügyfelek szemében bizalmat alakíthatsz ki egy biztonságos, szépen elkészített honlappal. A presztízs fontos, a jó weboldal tovább növeli céged presztízs értékét. Egy professzionális weboldal segítségével a versenytársakkal szemben még nagyobb előnyökre tehetsz szert.
Honlap Készítés

1. A honlapok pénzt takaríthatnak meg 

Amennyiben kis- vagy középvállalkozó vagy, akkor azt is gondolhatod, hogy nem engedhetsz meg magadnak egy honlapot. Pedig, ha minden előnyét kihasználod egy-egy weboldalnak akkor hamar rájössz arra, hogy ez a befektetés rövidesen megtérülhet. A weboldal készítésnél csak egyszer kell nagyobb összeget kifizetned, amikor megbízol egy céget arra, hogy készítsen vállalkozásod számára egy olyan (biztonságos, kereső szavakkal ellátott, szép és informatív) weboldalt, ami abszolút a Céged tükrözi. Ezen nem szabad és nem is lehet spórolni, hiszen egy rosszul megszerkesztett oldal nem a várt bizalmat és a hitelességet fogja felébreszteni az emberekben, hanem ezek ellenkezőjét. Minden évben fizetni kell a tárhely szolgáltatónak a honlapod címéért és annak tárolásáért, ami kevesebbe kerül, mint a vállalkozás céges, havi telefonszámlája. Ezen kívül akkor léphetnek fel extra költségek, ha arculatváltást szeretnél, vagy ha plusz szolgáltatásokat vinnél fel a weboldalra, de ezek már jóval olcsóbbak, mint egy új honlap létrehozása. 
Ha egy korrekt céget bérelsz fel honlapod létrehozására és karbantartására ők minden évben segítenek neked a tárhelyszolgáltatóval, illetve kérdés esetén segítenek és nem engedik el a kezed. 

2. Napi 24 órában elérhető a webhely.

Honlapod akkor is működik, amikor éppen alszol vagy nem érsz rá felvenni a telefonokat. Minden egyes pillanatban elérhető, a vevőid akkor is információkat szerezhetnek az üzletedről, amikor éppen zárva van. 
 

3. Csak rajtad múlik

Nem számít a vállalkozásod típusa, nem számít a tevékenységed formája. Nincsenek belépési korlátok. Az internet mindenki számára teljesen nyitott. Teljes mértékben a te elvárásaidhoz lesz igazítva, a te vállalkozásod arculatát fogja tükrözni, korlátok nélkül. 
Honlap Készítés

4. A weboldal segítségével legyőzhetőek a területi korlátok

Igaz, hogy a Facebook is rendelkezik hasonló pozitív tulajdionsággal, azonban ha a honlapodon dolgozó cég megfelelően állította be a kulcsszavakat (SEO), akkor a világ bármelyik országából, vagy Magyarország bármelyik településéről megismerhetik a szolgáltatásaidat, termékeidet. Például kávézód egy különleges kávébab fajtából készít különleges italt, de azon kívül sok más fajta kávékülönlegességgel is szolgál. A facebookon csak akkor találnak meg az emberek, ha konkrétan a cégedre keresnek rá, azonban, ha rendelkezel honlappal bárki, aki a világ bármely pontjáról rákeres arra a kávébab fajtára, tudni fogja, hogy a te üzletedben megkóstolhatja azt. Hát nem nagyszerű?
Honlap Készítés
Honlap Készítés

5. Emeli az ügyfélszolgálat minőségét

Gyakran feltett kérdésekkel és az azokra adott válaszokkal orvosolható az ügyfeleid által szokásosan felmerülő problémákat. Automata, innovatív modulokkal még tovább tudjuk emelni az ügyfélszolgálat területeit ( például beépített chat, facebook / messenger összekötés). 
 

6. A Facebook ennek csak a felét tudja

A közösségi média oldalai még a kiegészítő alkalmazások segítségével is – mindennek maximum csak a felét tudja ellátni. Nagyon fontos kiegészítője egy szuper honlapnak, de csak amellett, nem pedig helyette üzemelendő.

NEUNER-WOLF Digital Solutions