Közösségi Média

Közösségi Média Management

Egy nemrég közzétett médiakutatás szerint az üzleti világ számára mainstream eszközzé, azaz vezérfonallá vált a közösségi média, ami lassan egyre több feladatot vesz át a klasszikus médiakampányoktól. A legnagyobb közösségi portál amellett, hogy az átlagos felhasználónak a kapcsolattartásra és az üzenőfal böngészésére szolgál, a cégeknek, vállalkozásoknak egészen mást jelent. Sokan felteszik a kérdést maguknak, hogy közösségi oldalt vagy weboldalt üzemeltessenek. A válasz: Mindkettőt, mert kiegészítik egymást és más funkciót töltenek be.
Egy weboldal egyediséget és szabadságot ad. Sok lehetőség rejlik benne, és a teljes online marketing központja lehet. Az egyedi weboldalak fejleszthetőek, keresőoptimalizálhatóak, és kitűnően alkalmasak arra, hogy támogassák egy adott cég vagy vállalkozás üzleti céljait.
Közösségi Média

1. Növelik az érdeklődést a vállalkozásod iránt

Egy korábbi felmérés szerint a kisvállalkozások több, mint 65%-a azért van jelen a közösségi médiában, hogy növeljék az érdeklődést márkájuk iránt. 
 

2. Javítják cégünk pozícióját a keresési eredmények között

A közösségi média oldal népszerűsége komoly befolyásoló tényezőként funkcionál a különböző keresőmotorok találati listájában. Egy sikeres közösségi média profillal több honlap látogatót lehet vonzani, ami szintén elősegíti vállalkozásunk előnyösebb helyezését egy találati listában.
 

3. Növelheteded honlapod forgalmát

A közösségi oldalak segítenek felélénkíteni honlapunk, webshopunk forgalmát. Egy felmérés azt az eredményt mutatta, hogy ez komoly motiváció cégeknek. mivel 78%-uk valóban használja is a közösségi oldalakat erre a célra. 
 

4. Növelik a tudatosságot a szolgáltatásod, márkád iránt

Az emberek gyakran az ismertet, a jól beváltat szeretik megvásárolni. A kevésbé ismert vállalkozásoknak ezért kell feltörniük, mivel minél nagyobb az ismeretségük, annál inkább fognak az emberek megbízni a szolgáltatásaikban. A közösségi média erre ideális, mivel a célzásokkal éppen ezt érhetjük el: olyan emberekkel ismertethetjük meg cégünket, akik még nem hallottak róla.
Közösségi Média

5. Nemzetközi

A közösségi média nagyszerű lehetőség a növekvő vállalatok számára, akik a nemzetközi piacra törnek, de attól tartanak, hogy túl sok befektetést kockáztatnak egy olyan földrajzi területen, ahol esetleg nincs megfelelő számú vásárló.

Ilyen hatalmas elérhetőséggel a világ minden táján, városokban, külvárosokban vagy az egész országban könnyebb, mint valaha, új potenciális ügyfeleket elérni. A közösségi médiát, és különösen a Facebookot világszerte használják, a havi aktív felhasználók körülbelül 89% -a az Egyesült Államokon kívül él.

Közöségi Média

NEUNER-WOLF Digital Solutions